Olen saanut apua ja ideaa niin monesta blogista ja ihaillut aina kiunka ihmiset jaksavat tehdä hienoja ohjeita ja vielä kuvata niitä!! No minä tein nyt yhden ohjeen myös! Toivottavasti siitä on iloa jollekin. Alkuperäinen Timpan ohje on täältä.

Aloin tänään tekemään korttia kuvassa näkyvällä, kesällä Tiimaista hankkimallani, leimasimella. Levitin eri värisiä musteita suoraan leimasintyynyistä ja leimatun kuvan päälle sumutin vähän vettä, jolloin kuvita tuli tällaisia:

En okein ollut tyytyväinen väreihin, joten päätin kokeilla käyttää apuna tätä:

Tämä on juuri sitä toista levyä, jota tuossa alkuperäisessä ohjeessa käytettään, mutta tuleepahan tämäkin testttua tässä käytössä..

Eli tein tusta levystä uuden leimasintyynyn käyttäen Distress Inkin musteita. Ensin leimasin tyynylle leimakuvan veden kestävällä musteella:

Piirsin myös leimasimen ääriviivat, jotta osaan jatkossa kohdistaa leiman oikein:

Väritin levyn mustat osat valitsemillani väreillä:

Värittäessä hieman "hankasin" värejä levyyn, jotta ne imeytyivät paremmin. Kun kaikki mustat kohdat oli väritetty, kuva näytti tältä:

Tällä tyynyllä leimatessa täytyy muistaa kohdistaa kuva oikein. Nyt sain leimakuvaan enemmän väriä:

Mielestäni tuli aika upeat värit! Olisikohan siinä toisessa levyssä, jossa on "kangas" levyn päällä, värit pysyneet paremmin tonteillaan... Tähän kuvaan vähän levenneet värit kyllä sopivat hyvin, joten tämä levy sopii tähän tarkoitukseen hyvin!

Tässä vielä vertailussa alkuperäinen kuva ja uusi tuotos veden suihkautuksen jälkeen feikkiakvarellina: