Aamusta sain heti istahtaa tyhjien korttipohjien ääreen ja koko päivä on aikaa tehdä mitä haluaa!! näitä viikonloppuja sais olle enemmänki! Tuli eilen käytyä hulluilla päivillä ja tottakai sieltäki tarttu mukaan parit kynät ja tussit ;) niitä sitten piti heti ilalla testailla... Otin Promarkerin Skin Accents- setin ja sillä sitte oli kiva kasvoja väritellä ku ei oo oikeen aiemmin touo sujunu!

Illan äperrys tässä:

Tuo tusseilla värittäminen ei oikeen oo ollu mun juttu ku ei oo ehkä tarpeeksi sävyjä että sais hyvää jälkeä... mutta tuosta tuli kuitenki ihan kiva!

Isoveljeni täyttää maanantaina 29 ja eilen tuli illalla idea että teen sille kortin jossa on kalenterin lehdet ja 29. lehti on juuri irtoamassa ja alta pilkottaa se pelottava 30... Toteutus KERRAKIN onnistui niinku olin ajatellukki! Tämä on kyllä erittäin harvinaista!

Ostin riskillä stokkalta myös akvareli-paperia, kun tähän esti olen leimannut ihan tavalliselle kartongilla ja perjantaina töissä kokeilin sitte akvarellipaperille työkaverin kans, joka illlalla laitto viestiä että musteet leviää ku alkaa värittään... Enhän mä sitä tienny!!!! Eli opin siis että sen vuoksi paperillaki on väliä ;) No otin sitte sileä pintaisempaa paperia ja kuvittelin että sillä onnistuu.... nooo... Ei onnistunu. Väri levis vielä pahemmin! Eli etsintä jatkuu..