Tänään on ollut kyllä kesälomapäivä minun makuuni:) Hellu käytti aamulla koirat, niin pystyin aloittamaan askastelut heti kun pääsin sängystä ylös ;) Suurin osa ajasta on kyllä kulunut surffaillessa Koukussa Kortteihin -sivustolla ja blogeissa, mutta muutaman kortinkin sain aikaiseksi ja käytiin tyttöjen (koirien) kanssa vähän ajelullakin. Haettiin matkalaukku lainaksi ensi viikon Ruotsin reissua varten. Olen listannut jo kaikki tietoon saamani askartelukaupat Tukholmasta ja miettinyt kuinka pienen omaisuuden niihin saisin tuhlattua ;) Ideoita otetaan vastaan!!

Tällaisen kortin tein enimmäisenä, kun kokeilin tekniikkakymppiin varjoleimausta:

Hammastikuista ja tuollaisista metallishelmistä tein "antiikkiset kääreet":

Sitten Väritellään Leimakuvia -ryhmän haaste, jossa piti värittää eläin "väärän" väriseksi ja lisätä korttiin teksti: "Jos näet (väri) (eläin), olet todella loman tarpeessa! Hyvää lomaa!

Ensimmäinen räpösty:

En lainkaan ole tasaisen käsialan omaava kortteilija, joten halusin myös kortin, jossa tuo teksi on jotenkin nätimmin. Minulla ei kuitenkaan ole käytettävissä Dymoa eikä tulostinta, ja kirjainleimasimenikin ovat liian isoja näin pitkän tekstin leimaamiseen, joten apuun saapui Veikkau Oy Ab :) Leikkasin kirjaimet ei voittaneista onnensanoista :)

Hyvää lomaa lukee sitten sisäpuolella.

Laiskat lomapäivät kortteilun merkeissä jatkuu... jos vaan selkä kestää...