Vietimme hellun kanssa loppuviikon matkaillen maakunnissa. Kävimme Kuopiossa, Kolilla, Savonlinnassa ja Jyväskylässä.

Kuopiossa kävimme Kallaveden risteilyllä. Ilma oli mitä parhain (niin kuin meidän kaupunilomillamme on poikkeuksetta ollut) ja matkaa säesti kuvassa näkyvä kaksikko hanurilla ja kitaralla. Mahtava risteily! :D

Kuopiostta suuntasimme Kolille. Upeathan ne maisemat oli Ukko-kolilta!!

SItten Savonlinna ja Olavinlinna:

Jyväskylässä vietimme päivän Tuomiojärven rannalla. Siellä oi käynnissä beach futis -turnaus ja sain parissa pelissä kunnian osallistua peleihin Mairean pyllistyksen joukkueessa :), jossa serkkuni Jyväskylästä pelasi. Hieno päivä!

Mukava oli tulla kotiinkin, jossa hääjärjestelyt jatkuvat. Nyt on käyty varmistamassa luvatkin kuntoon. Yllätyksiä ei tullut, eli kummallakaan ei ollut "voimassa olevia avioliittoja" tai muita esteitä ;). 9.10. lähestyy ja askarteut on sen mukaisia.

Tässä perhosia, joita eilen väsäilin:

Perhoset tulevat koristeiksi näihin rasioihin, joita pitäisi saada aikaiseksi n. 60klp:

Teen rasiat itse alusta asti. EIlen kun leikkelin valmiiksi nuita neliöitä kartongista oli pakko myöntää että joskus vois antaa periksi ja vähän oikaista ;). Yllättävän iso homma on tehdä ihan yksinkertaisiakin juttuja kun jokainen vaihe pitää toitaa 60 kertaa! Onneksi minulla on hyviä ystäviä, jotka ovat olleet suurena apuna ja vieläpä lupautuneet auttamaan jatkossakin. Onhan tässä vielä kivati aikaa. Onneksi minulla on pitkä kesäloma niin ehdin saada paljon aikaiseksi!