Ei tarvitse kauan miettiä mitä viikonloppuna tekisi kun kattelee kaikkia ihania uusia askartelu-juttuja mitä on tällä viikolla kertynyt! Paperinauhasta tilatut ihanuudet tässä:

Sain vihdoin ensimmäisen boordileikkurin ja kuumailmapuhaltimen. Nuita Krafting Kimmienn leimoja olen himoinnut jo jonkin aikaa ja nyt sain niitäkin:D Kuvasta puuttuu vielä kasa korttipohjia ja kapeakärkinen säiliöpensseli (johon rakastuin heti!), joten shoppailtu on ;).

No eilen löytyi sitten kirpparireissulta aarreaitta! Oulun paljekirppiksellä oli pöytä täynnä askartelutarvikkeita mm. paljon leimoja, joten ostelu sai jatkua. Leimat ovat iskemättömiä ja hinnat olivat 5€ molemmin puolin. Ostin Magnolian seilorityttö-leiman, vesiputous taustan ja joululeimasin -setin. Lisäksi mukaan tarttui kaksi sizzixin kohokuviointi levyä yksi boordistanssi ja sizzixin lukko-avain stanssi. Vähän heäteostoksia, mutta eiköhän nämä kaikki käyttöön tule. Paljon oli myös kukkia ym. koristeita ja lisää tavaraa tulee kuulemma jatkuvasti.

No tällä saldolla ostos-kiintiö alkoi olla aika täynnä! Mutta pisteenä iin päälle oli postiluukusta tänään tipahtanut palkinto koukussa kortteihin -siuston kortteilupäivähaasteesta! Olin tuona viikonloppuna ahkerin kortteilij ja tällaisen palkinnon sain siitä hyvästä!

Aivan ihania joulupapereita ja joululeimasin sekä mulberrykuvioita! Kyllä nyt kelpaa!!! KIITOS!!!!