Olen yrittäjän näkökulmasta varmaan tosi kiva lanka/askartelukaupan asiakas... Varsinkin lankojen kanssa olen erittäin taipuvainen heräteostoksiin! Yleensä siinä käy niin, että näen jotain kivaa lankaa ja väkisin keksin jotain mitä voisin siitä tehdä, jotta saisin langan ostaa :). Kävin viikolla ostamassa Haukiputaan käsityökauppa Ilosta lankaa reissu-käsityötä varten. Mallikin minulla oli. Ajattelin tehdä kesäisen verkkotopin. Ihastuin tähän lankaan:

No kun pääsin aloittamaan työtä huomasin että tämä lanka on aivan liian "hampsuista" ja kun virkkasin mallin mukaan oli jälki samanlaista kuin silloin kun mummo yritti opettaa pannulapun virkkaamista, jos ei pahempaa!  Purin, ja vaihdoin mallia...

Ilman mallia en osaa neuloa enkä virkata sitä patalappua enempää, joten kaivoin vanhat novitan lehdeet ja löysin tämän:

Päätin tehdä tämän vähän lyhempänä versiona. No tätä väkertäessä kului sitten pari jääkiekko-ottelua..

Kunnes tajusin ettei tekele näytä yhtään topin takakappaleelta:D:D

Alkoi niin vahvasti epäilyttää langan sopiminen malliin, että purin koko tekeleen jälleen ja nyt ollaan taas lähtöpisteessä, eli lento Turkkiin lähtee tänä iltana ja koneeseen ei ole mitään käsityötä... Taidan tyytyä ihan villasukka-kutimiin ;)

Hyvää äitienpäivää!! Minä vietän seuraavan viikon Kemerin lämmössä työskennellen:) Pitkiä työpäiviä tulossa mutta työympäristö on varmasti miellyttävä!