Vietimme viime viikolla ystäväni kanssa pari päivää Kööpenhaminassa. Kaunis oli kaupunki ja katseltavaa riitti! Tässä hieman maisemia:

Kävin rapsuttelemassa Rosenborgin linnaa vartioivaa jellonaa, joka vaikuttaa nauttivan rapsutuksista;)

Pieni merenneitokin käytiin vangitsemassa kameraan

Käveltiin parina päivänä kymmeniä kilometrejä ja jalat huusivat hoosiannaa iltaisin! Mutta mukava reissu oli!

Eilen illalla urakoin loppuun meidän häihin hääkarkkirasiat!

Tässä naisten rasioiden pohjat:

Ja sitten kannet:

Miehillä on sitten värit toisin päin (hahaa!! kuva on väärin päin!! :D):

Iso työ oli tehdä rasiat kokonaan itse, mutta ovatpahan nyt sitten käsityötä! Ja paljon sain avustusta ystäviltäni!! Olen huomannut että akkaporukan saaminen kasaan askatelutalkoita varten on aika vaikeaa. Siksipä pakkaankin nykyään kyläiemään lähtiessäni mukaan aina jotain askarreltavaa ;) Jos ei ystävät pääse askartelutalkoisiin niin akartelutalkoot tulevat ystävien luo!! Seurustelun lomassa askartelutkin valmistuvat kuin varkain ;)

Tänään päätin vihdoin tehdä kortin siskon tytölleni, jolle olin luvannut lähettää Suomi-paidan kun Leijonat voittivat jääkiekon maailmanmestaruuden. En ole vaan sitä korttia saanut tehtyä tässä häätohinassa... No nyt sain aikaiseksi aloittaa! Kesken askartelyjen kolahti postiluukku! Olen odotellut jos jonkinlaista lähetystä saapuvaksi, kun olen tehnyt tilauksia höitä varten joten heti tätyi lähteä tarkistamaan tuliko jo tilaukset perille!! :D

Kaksikin kirjettä tuli! Sinisiivestä tuli kukkia ja magneetteja ja sitten kirje joka sai ilon kyyneleet silmäkumiin :') Anneli oli laittanut onnittelukirjeen kihlaparille!!!

Mukana oli tuo itse tehty upea kortti ja häiden teemaväreillä tehtyjä lautasliinarenkaita, joissa on käytetty tölkkien klipsuja:D Kiitos Anneli!! Varmasti pääsevät käyttöön!! :))

Näiden ihanien yllätysten jälkeen oli ihana jatkaa kortteilua! Kortista tuli tällainen:

Samat värit toistuvat ;)

Tällainen paketti lähtee tänään Ruotsiin päin!!:

Ihanaa kesäpäivää kaikille!! Minä taidan lähteä nyt käymään pikkuisen juoksulenkin. Hiki tulee ainakin varmasti, kun on niin lämmin ;) -Miia